Synerplus, S.L.L - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Synerplus, S.L.L
Paseo San Isidro, 10 Bajo A
13700 Tomelloso (Ciudad Real) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑926093015  
🖷:  +34‑926093014
w:  www.synerplus.es
Automatització de processos empresarials. ERP

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Synerplus, S.L.L

Synerplus és l'enginyeria de programari que ha desenvolupat la Plataforma Selenne ERP + BI sota una completa arquitectura de processos.

Selenne ERP és un programari altament tecnològic que brinda respostes flexibles i adaptables per a la gestió total de les empreses en els sectors: industrials i de fabricació, enginyeries i projectes, centrals de compres, organismes de control autoritzat, gestió comercial, subministraments industrials, operadors de telecomunicacions, indústries químiques.

Selenne ERP evoluciona constantment com a tecnologia i com a model de negoci. Aquesta combinació és molt eficaç i ha permès entrar fortament, no només al mercat espanyol, sinó a Perú i Colòmbia dels ERP. Selenne ERP creix en funcionalitats i en implantacions reeixides el que permet projectar una forta expansió al mercat durant els propers 5 anys, no només en nous països de Llatinoamèrica sinó en nous sectors empresarials.

Tecnològicament, Selenne està basat en una estructura de processos dinàmica i creixent. Això significa que el sistema evoluciona amb facilitat a les seves necessitats i s'adapta amb immediatesa als canvis. A això se li denomina escalabilidad. Des d'una robusta perspectiva tecnològica, els processos i arquitectures de programari serveixen de nucli cohesionat i universal per a la generació de la integritat absoluta entre totes les entitats del sistema.

Synerplus aposta per un nou model de negoci orientat, fonamentalment, cap a l'increment tecnològic de la Plataforma Selenne com a forma de brindar cada vegada majors prestacions i serveis als seus usuaris. Actua sota noves formes de treball amb elevats nivells d'efectivitat, costos raonables canviant els paradigmes tradicionals, desenvolupa serveis especialitzats i, sobretot, treballa sobre sistemes basats en processos, preparats per satisfer aquelles necessitats existents amb integritat, rapidesa i suficiència.