Servicios y Construcciones Vinícolas, S.A. (Secovisa) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Servicios y Construcciones Vinícolas, S.A. (Secovisa)
Parque Empresarial - C/. De la Investigación, 2
11407 Jerez de La Frontera (Cádiz) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑956153200  
🖷:  +34‑956303464
w:  www.secovisa.com
Dipòsits per a vi i oli

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Servicios y Construcciones Vinícolas, S.A. (Secovisa)

Secovisa es va constituir a Jerez de la Frontera (Cadis) en 1987 per Salvador Díaz Barrera i Salvador Be Martín.
Aquesta empresa posseeix tota l'experiència i professionalitat en el sector industrial, acumulada durant 35 anys pels seus fundadors.
Secovisa, a causa de la seva ubicació, es va crear per cobrir les necessitats del sector vitivinícola, adquirint gran coneixement i experiència en aquest àrea. Secovisa ha experimentat una expansió continuada des dels seus inicis, creant Herpasur l'any 1989, empresa especialitzada en la caldereria lleugera d'acer inoxidable.
La col·laboració amb empreses capdavanteres en diferents camps industrials els permet avui dia estar presents en una àmplia gamma de sectors i països.
Secovisa posseeix les distribucions oficials per a Andalusia d'una sèrie de prestigioses marques.
Al seu torn, en 1989 va crear l'empresa Herpasur. S. a. dedicada exclusivament a la fabricació de dipòsits d'acer inoxidable, la qual cosa permet a Secovisa donar un servei als seus clients des del subministrament d'un recanvi, màquina, accessori, etc. fins a la realització d'una reparació o execució d'una instal·lació clau en mà.