Renson - Ventilación - Protección Solar - Outdoor - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Renson - Ventilación - Protección Solar - Outdoor
Maalbeekstraat 10
8790 Waregem Bèlgica

Cómo llegar

☎:  +34‑675098677  
w:  www.renson.net
Disseny i fabricació de sistemes de ventilació i protecció solar

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

A Europa Renson és un innovador en els camps de la ventilació i la protecció solar. Amb una experiència que retrocedeix fins a 1909, Renson desenvolupa conceptes i productes que tenen com a meta un clima interior sa i saludable.

La nova organització consisteix en unitats que s'especialitzen en ventilació natural i protecció solar. L'organització es basa sobre un ampli departament de R+D que tradueix les últimes tendències en productes, en col·laboració amb diferents organismes de recerca europeus. Per això, els productes de Renson, són la norma.

Però Renson com a organització té molts més punts forts: un departament de venda i màrqueting molt ampli, on l'atenció al client, el servei i la flexibilitat són paraules clau i una producció ultramoderna i respectuosa amb el medi ambient. Renson té, a part de la seva seu corporativa en Waregem, diferents sucursals de venda i producció repartits a Europa i fora d'Europa. Això fa que Renson és el líder de mercat més sa d'Europa.