Lindis, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Lindis, S.L.
Pol. Ind. Golparc, Av. Europa, 18-20
25241 Golmés (Lleida) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑973711884  
🖷:  +34‑973711809
w:  www.lindis.com
Productes per a la transmissió mecànica

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Lindis, S.L.

Lindis S.L., des de la seva fundació en 1994 es dedica al subministrament industrial tècnic de productes per a la transmissió mecànica.

La nostra política de treball conviu amb el compromís de satisfer les demandes dels nostres clients, amb uns productes, una qualitat de servei i un assessorament tècnic d'acord amb les seves necessitats.

Localitzades a Golmés, província de Lleida, les nostres instal·lacions de 2.120 m2 garanteixen un ampli estoc per cobrir les demandes dels nostres clients amb un servei de lliurament de 24 hores a qualsevol punt de la península.

Igualment, el fet de representar signatures de primer ordre mundial en transmissió, com són MARTÍN SPROCKET & GEAR, LOVE JOY, NBK, DYNA CHAINS, etc. ens permet oferir als nostres clients una qualitat de productes difícilment igualable.

L'obtenció del certificat de qualitat UNEIX EN ISO 9001:2000, confirma la dedicació de tot el personal de Lindis cap als seus clients.