Iverna 2000, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Iverna 2000, S.L.
Pol. Malpica ,calle C/D, 18
50016 Zaragoza Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑976107977  
🖷:  +34‑976108290
w:  www.iverna2000.com
Fabricant i distribuïdor de pates, sistemes de ventilació, agafadors, escales de seguretat i altres materials i equips per a construcció

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Iverna 2000, S.L.

Iverna 2000, S.L. té una llarga trajectòria, amb més de 20 anys en el sector de l'equipament tècnic i en solucions per a la construcció. Empreses, capdavanteres en el sector, a la cuales ven els seus productes, són el millor aval com a garantia de fiabilitat i qualitat.
Com a fabricants de l'original i registrat Pate Sugar i disposant de més de 30 models de Pates, Iverna 2000, S.L. es caracteritza pel seu equip jove i dinàmic i el seu afany per aconseguir la satisfacció dels seus clients.
Prova d'això mateix és que en 2005 es van traslladar a unes noves instal·lacions on disposa de les millors i més actualitzades tecnologies que li permeten ser capdavanteres en el sector dels patés i al mateix temps ha aconseguit una excel·lent plataforma per al desenvolupament de nous productes com són l'Aluflex, els Alupates, el Pozovent, Motovent, la Cabina CVG Antichispa, etc.
Com a forma de garantir els nostres productes s'ha creat un laboratori en les pròpies instal·lacions on es realitzen els assajos necessaris perquè tots els productes compleixin amb les normatives vigents a nivell nacional i internacional.
Actualment i a causa d'una demanda constant de nous productes, Iverna 2000 S.L. distribueix productes d'empreses de prestigi internacional, amb l'objectiu d'obtenir la solució constant per a tot tipus de demandes.
Queden convidats a visitar nostra web i para més informació no dubtin a consultar-nos personalment, estarem a la vostra sencera disposició.