Instituto de Tecnología Química (ITQ) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Instituto de Tecnología Química (ITQ)
Camí de Vera, s/n
46022 València Espanya
☎:  +34‑963877800  
🖷:  +34‑963879444
w:  itq.upv-csic.es
Centre de recerca

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación

L'Institut de Tecnologia Química (ITQ) és un centre de recerca mixt creat en 1990 per la Universitat Politècnica de València (UPV) i el Consell Superior de Recerques Científiques (CSIC) amb seu al Campus de la UPV.

L'ITQ és un centre de referència a l'àrea de catàlisi i nous materials (especialment zeolites) i també en fotoquímica. Gràcies al seu excel·lent nivell de recerca fonamental i orientada i al seu caràcter multidisciplinari, l'ITQ té la capacitat d'actuar en interfases entre disciplines tenint així una àmplia flexibilitat i ràpida adaptació a noves línies i reptes.


Recursos Humans ITQCuenta amb recursos humans especialitzats, així com amb instal·lacions d'avantguarda per desenvolupar la recerca en el camp de les tecnologies químiques i de nous materials. Està format per més de dos-cents professionals de tot el món dividits en, Professors de Recerca, Investigadors i Científics Titulars del CSIC, Catedràtics i Professors Titulars de la UPV, Professors Convidats, tècnics superiors, personal administratiu i de suport, així com becaris i contractats pre i post doctorals.