Foss Iberia, S.A.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Foss Iberia, S.A.U.
Av. Josep Tarradellas, 8-10 bajos
08029 Barcelona Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑934949940  
🖷:  +34‑934052176
w:  www.fossanalytics.com/es-es
Fabricació d'instruments analítics

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Foss Iberia, S.A.U.

FOSS és el primer proveïdor mundial d'instruments analítics per a les indústries alimentària, agrícola, química i farmacèutica. En l'actualitat, el 85% de la producció mundial de llet, el 80% de la de gra i el 75% de la de cervesa són analitzades utilitzant una solució analítica FOSS.

Un dels fonaments de la companyia és “contribuir a l'ús racional dels recursos naturals del planeta i, per tant, a la nutrició, la salut i el benestar comuns”.

Millorant la productivitat, la qualitat i la seguretat dels productes

La visió FOSS pot ser entesa també en el plànol econòmic, en la mesura en què FOSS ajuda als seus clients a millorar la seva productivitat, la qualitat i la seguretat dels seus productes.

Una anàlisi precisa realitzada amb la innovadora tecnologia FOSS pot suposar un estalvi considerable en els costos de producció. De la mateixa manera, una qualitat consistent és el factor essencial a l'hora de construir les bases de la reputació d'una marca dins del context del mercat global. Finalment, la velocitat i la conveniència de les anàlisis augmenten la seguretat d'un producte, com ocorre, per exemple, en el cas de les anàlisis microbiològiques FOSS, que permeten treure els articles a la venda abans amb total confiança.

Solucions analítiques

Un dels principis responsables de l'èxit de les solucions analítiques FOSS és la seva idoneïtat per a les diverses tasques d'anàlisis, amb aspectes addicionals com la seva utilitat, possibilitat de calibratge i reduïts costos de funcionament. Així, un equip FOSS no és tan sols això, sinó que a més es tracta d'una solució analítica específica que estalvia temps i millora el control.

Negoci

FOSS és una companyia privada amb més de 1100 empleats a tot el món i instal·lacions a Dinamarca, Suècia i EUA.

Un equip de companyies dedicades a la venda i a l'assistència tècnica, presents en 21 països, i més de 75 distribuïdors especialitzats s'encarreguen de la venda i manteniment dels instruments FOSS.

La facturació del passat any va ascendir a 168 milions d'euros. D'aquesta xifra, el 97% es genera fora de les fronteres de Dinamarca i el 10% es reinvierte en I&D.