Eacai, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Eacai, S.A.
Av. Ragull, 52 - Pol. Ind. Can Magí
08190 Sant Cugat del Vallès (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑935897502  
🖷:  +34‑935898594
w:  www.eacai.net
Tractament d'aigua

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

EACAI, S. a. representa més de 40 anys de dedicació exclusiva i continuada en el camp del tractament de l'aigua en el sector industrial i de serveis.
EACAI, S. a. dirigeix les seves activitats al camp del tractament químic intern de l'aigua per a serveis generals; calderes de vapor, circuits de refrigeració i circuits tancats amb la finalitat d'optimitzar els processos on l'aigua intervingui i allargar la vida dels seus equips.
Oferim productes i programes de tractament i control específicament dissenyats per evitar la formació de dipòsits, corrosió i controlar el creixement microbiològic.
En el cas particular de la Legionel·la oferim també productes homologats per l'administració, serveis de prevenció i control de la Legionel·la en torres de refrigeració i equips de risc.
EACAI,S. a. disposa d'un equip de tècnics, especialistes i personal de laboratori per oferir un satisfactori programa d'assistència.
En la línia d'instal·lacions i equips EACAI, S. a. ofereix el disseny, construcció i subministrament d'equips per a adequació de les aigües de proveïment a les seves necessitats productives.