Depurnord, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Depurnord, S.A.
Badal, 37-39 - Entlo. 5ª
08014 Barcelona Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑934229599   +34‑934229630  
🖷:  +34‑933316124
w:  www.depurnord.com
Tractament d'aigües

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Depurnord, S.A.

Empresa fundada l'any 1990 i l'especialitat de la qual és el tractament d'aigua residual urbana i industrial, mitjançant les tecnologies mes actuals i eficaces disponibles al mercat. Format per un equip tècnic d'enginyers especialitzats i amb personal humà de perllongada experiència en el camp de la depuració.
L'activitat i experiència de l'empresa s'ha desenvolupat principalment en les depuradores d'aigua residual i dins d'aquest camp en dues àrees molt diferenciades entre si, aigües residuals urbanes i aigües residuals industrials.
Una altra de les activitats de l'empresa és la realització de plantes potabilitzadores per a proveïment de polígons industrials i nuclis urbans petits i mitjans. Així com el tractament terciari d'aigües urbanes per al seu ús com a aigua de reg.
Els serveis de l'empresa, dins dels camps d'activitat que hem esmentat, comprèn; l'estudi de les aigües, projecte de les instal·lacions de depuració necessàries mitjançant depuradora, subministrament dels equips que componen la planta i servei de postvenda de les instal·lacions projectades. Amb capacitat per realitzar el cicle complet de la depuració d'aigües residuals.
L'experiència de Depurnord en les depuradores d'aigua urbana se centra principalment en processos biològics per a poblacions fins a 50.000 habitants, aplicant tractaments biològics de fangs activats de baixa i alta càrrega, lagunajes, MBR i filtres biològics. Disposa també de tot tipus de solucions prefabricades compactes per a petits nuclis de municipis.
En depuradores d'aigües residuals industrials el nostre programa d'activitats és ampli, disposant d'experiència en l'estudi i tractament d'efluents de la més variada procedència. Esmentem a continuació alguns dels abocaments en els quals hem treballat:

Escorxadors, adobats, tèxtils, galvàniques, indústria alimentària, vinícola, química i pintures.