DAGA - Equipos para Medio Ambiente - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
DAGA - Equipos para Medio Ambiente
Crta Manresa 50-60
08280 Calaf (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑670370643   +34‑938680845  
🖷:  +34‑976460728
w:  www.dagaequipment.com
Investiga, desenvolupa i fabrica equips especialitzats per a la depuració i tractament de l'aigua

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
DAGA - Equipos para Medio Ambiente

Grup Daga investiga, desenvolupa i fabrica equips especialitzats per a la depuració i tractament de l'aigua des de l'any 1965. Líder al seu mercat i amb una àmplia experiència en el sector, el nostre objectiu és oferir als nostres clients les solucions més fiables concordes a les seves necessitats i un impecable servei de venda i postvenda.

Amb un esperit d'innovació i recerca constant, Daga treballa dia a dia per satisfer plenament les necessitats d'enginyeries, instal·ladors i usuaris dels equips. La nostra missió i visió és la fidelització del client amb nosaltres, aportant-li coneixements, servei tècnic i equips de qualitat com a valor diferenciador en el nostre sector.
Daga seguint amb el seu imparable pla d'expansió, ha subministrat equips per a obres d'altíssim nivell i rellevància. Prova d'això és la diversitat d'equips que té instal·lat en l'àmbit nacional i internacional.

Des de Daga intentem compartir i fer partícips d'aquesta filosofia a tots els nostres col·laboradors i per extensió als nostres clients.