Brammer Ibérica, S.A. - Rubix - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Brammer Ibérica, S.A. - Rubix
Pol. Ind. Erletxe, Plataforma D-152, Pab. 1
48960 Galdacano (Bizkaia) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑944579400  
🖷:  +34‑944579420
w:  es.brammer.biz

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Brammer Ibérica, S.A. - Rubix

Brammer ofereix productes de manteniment, reparació i revisió per a la indústria. Brammer és distribuïdor especialitzat a Europa, opera en 16 paises europeus, amb garantia de lliurament i servei local.

Brammer empresa especialitzada en distribució de serveis i productes relacionats amb les revisions, reparacions i manteniments industrials, incloent rodaments, transmissions de potència mecàniques, sistemes pneumàtics, sistemes hidràulics, eines i equips per a la salut i la seguretat.

Com a proveïdor cuentq amb més de tres milions de línies de producte diferents i diversos milions d'articles en estoc a tot moment.

Oferim un servei integral i una tranquil·litat total.

Aquests serveis inclouen el reacondicionamiento, la reparació i la fabricació personalitzada de productes, així com una gamma de solucions d'empresa de valor afegit, dissenyades per millorar l'eficàcia de la producció, reduir el capital d'explotació i minimitzar el cost total de l'adquisició de components.

Sigui el que sigui la indústria en la qual opera, i siguin cuales siguin les seves necessitats, Brammer serà sens dubte el seu millor aliat.
Brammer abasta pràcticament tots els sectors industrials.
- Aeroespacial
- Automoció
- Productes químics
- Construcció i àrids-
- Alimentació i begudes
- Vidre
- Metall
- Petroli
- Productes farmacèutics
- Paper i embalatge
- Indústria del reciclatge
- Transporti
- Energia