Christeyns España, SLU - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Christeyns España, SLU
Científica Margarita Salas Falgueras, 2 - Pol. Ind. Raconc
46729 Ador (València) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑962871345  
🖷:  +34‑962875867
w:  www.christeyns.com/es-es/
Higiene i seguretat alimentària

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Christeyns España, SLU

Betelgeux és una empresa especialitzada en la higiene i seguretat alimentària, oferim solucions innovadores i eficaces als problemes d'higiene específics de les indústries alimentàries, cosmètiques i farmacèutiques. Oferim una àmplia gamma de productes, equips i serveis per a la higiene i desinfecció industrial.
Amb més de 25 anys d'experiència sabem entendre les necessitats dels nostres clients, prestant els serveis especialitzats que en cada situació es requereixen.
Betelgeux explica en el seu Departament de Servei al Client amb un equip d'experts altament qualificat que treballa en estreta relació amb els nostres clients per oferir-los les solucions més eficaces i rendibles a les seves necessitats d'higiene.
Així mateix, a través del nostre Departament Tècnic i de Recerca, apostem decididament per la recerca i la innovació com a eines per al desenvolupament de nous productes, processos i serveis que donin una millor resposta a les necessitats dels nostres clients.