Berkomat, S.L.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Berkomat, S.L.U.
Zuaznabar, 48 - Pol. Ind. Ugaldetxo
20180 Oiartzun (Gipuzkoa) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑943513793   +34‑943513793  
🖷:  +34‑4352500
w:  www.berkomat.com
Comercialització i distribució de Components de màquines.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Berkomat, S.L.U.

En Berkomat comercialitzem i distribuïm components de màquines per a diferents aplicacions.
Des del començament de la nostra activitat com a empresa comercial, la nostra orientació es va centrar en productes especials amb important contingut tècnic. D'altra banda, la nostra experiència anterior - des dels anys seixanta - havia estat en relació amb el camp dels rodaments, l'obturació i les guies lineals

A principis dels anys vuitanta va tenir lloc el nostre primer acord amb la signatura GMN per a la distribució dels seus productes a Espanya, que s'ha vingut estenent tant al camp dels rodaments d'alta precisió, com al de l'obturació - juntes de laberint - i de les rodes lliures.
Amb posterioritat hem establert diferents vincles amb altres empreses europees de primera línia, arribant avui dia a completar la gamma de components que li oferim des d'aquestes pàgines.

Un dels nostres objectius és atendre amb la major cura les necessitats dels nostres clients des de la seva consulta fins al mateix lliurament del material en els seus magatzems. Ens comprometem a gestionar les seves consultes com més aviat millor i a tractar de resoldre els seus problemes tècnics, bé pels nostres propis mitjans, bé amb el suport dels Departaments Tècnics de les nostres representades.