Bectel Ingenieros, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Bectel Ingenieros, S.L.
Passeig de Gràcia, 81 Entresòl
08008 Barcelona Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑934677720  
🖷:  +34‑932150371
w:  www.bectel.com
Disseny i execució de projectes industrials

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Bectel Ingenieros, S.L.

Segons l'empresa:

Bectel valora, dissenya i executa projectes per a la Indústria Química, Química Fina i Petroquímica , aplicant tècniques de treball basades en l'anàlisi de fallades d'operativitat AFO/HAZOP.

D'aquesta manera a part d'aconseguir els objectius marcats, aconseguim el nivell màxim possible que garanteixi la Seguretat de les persones i instal·lacions. Bectel ha desenvolupat i desenvolupa solucions específiques per a la Indústria Farmacèutica.

Els nostres enginyers estan experimentats en l'aplicació de la normativa FDA/GMP per a la validació de processos i el control de la documentació corresponent. La nostra cultura tècnica i experiència ens permet assegurar que els seus processos seran estables i consolidats.

En Bectel coneixem les dificultats per aconseguir processos reproduïbles i repetitius en el temps, lot després de lot, mantenint-los dins de les toleràncies que fixen les normes per al consum humà.

Amb nosaltres obtindrà un equip d'experts col·laboradors pel seu Staff Tècnic de producció ajudant-li a aconseguir l'estabilitat i registre que el seu procés requereix.

Tots els processos Químics, Petroquímics, Farmacèutics i Alimentaris necessiten de serveis i energies que ajudin a la sintetización i transformació de les matèries primeres.

En Bectel som especialistes en Aigües, Vapor, Oli Tèrmic, Aire, CIP etc. A més coneixem les Normatives i Reglaments que regulen el disseny i l'aplicació d'aquestes energies