Becker Ibérica de Bombas de Vacío y Compresores, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Becker Ibérica de Bombas de Vacío y Compresores, S.A.
Masia Nova, 3-5 Nave E - Pol. Ind. Santa Magdalena
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑938165153   +34‑916623628  
🖷:  +34‑938165874
w:  www.becker-iberica.com
Fabricació de bombes de buit i compressors de baixa pressió

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Becker Ibérica de Bombas de Vacío y Compresores, S.A.

Gebf. Becker GmbH és una empresa d'àmbit familiar, fundada en 1885 com a fàbrica de maquinària.

En la seva quarta generació, Becker factura més de 95 milions d'euros amb un total de 620 empleats propis a tot el món, repartits a les nostres dues Fàbriques i les tretze companyies subsidiàries. Més vint empreses com a representants i serveis oficials.

Produint més de 90.000 equips any i comptant amb un departament d'I + D propi, que al llarg d'aquests anys ha estat capaç de realitzar els principals avanços en el camp del buit, com fabricar el primer equip de buit amb bomba de greixatge per degoteig, el primer equip de buit i baixa pressió simultani, la primera bomba de buit de treball en sec sense oli, el primer equip de canals perifèrics amb llois dinàmicament conformats, amb i sense variador de freqüència incorporat i refrigerats per aire o aigua.

Primer equip de buit/pressió de cargol amb variador de freqüència incorporat i d'accionament directe, sense corretges ni engranatges. Seguint el nostre esforç en R+D com a principal desenvolupament del nostre negoci.