Aseph Decanter, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Aseph Decanter, S.A.
Principe de Vergara, 210, Esc C, 1º A
28002 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑915640568  
🖷:  +34‑915638586
w:  www.asephdecanter.com
Fabricació de Decanters

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Aseph Decanter, S.A.

ASEPH DECANTER neix de la unió de l'extensa experiència professional i empresarial de les entitats i persones que la componen, com a primer fabricant nacional de decanters i solucions per a processos de separació industrial.

La fabricació íntegra dels equips es realitza a Espanya i Itàlia, sent el capital social 100% espanyol. L'objectiu principal és el d'oferir al comprat solucions específiques per als diferents processos de separació, sempre d'una forma personalitzada a les necessitats de cada client i buscant el màxim rendiment i fiabilitat al mínim cost d'inversió i explotació.

El projecte es crea amb una clara trajectòria cap al desenvolupament sostenible, que es veu reflectida, tant en el procés de fabricació, com en la política de qualitat i medi ambient.

El servei de manteniment és eficient, transparent i econòmic. El seu objectiu és que les incidències tinguin el menor impacte possible en el treball dels seus clients. Tots els equips se subministren amb un manual de manteniment, que permet que sigui el client el que decideixi el grau d'implicació de l'assistència en les actuacions preventives de les seves instal·lacions.

La política de recanvis en ASEPH és totalment oberta, és a dir, totes les peces sensibles a substitució en la vida útil del decanter (rodaments, corretges, reguardes, etc.) es faciliten amb referències comercials, podent sempre el client optar per
adquirir-les en comerços especialitzats, si ho desitja.

L'objectiu del servei postvenda és cobrir les necessitats i expectatives dels seus clients, treballant per recolzar-los en el disseny de la seva instal·lació, modificacions en projectes i millora contínua del procés.