Tecnicarton, S.L. (Grupo DS Smith) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Tecnicarton, S.L. (Grupo DS Smith)
Canal de Crespo 13 - Pol. Ind. Juan Carlos I
46440 Almussafes (València) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑961226080   +34‑962779003  
🖷:  +34‑61226084
w:  www.tecnicarton.com
Fabricació d'embalatges de cartró i plàstic

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Tecnicarton, S.L. (Grupo DS Smith)

Tecnicarton

Tecnicarton subministra solucions específiques d'embalatge per als principals sectors industrials. Donant especial importància al disseny i al servei local estant prop de les instal·lacions dels clients.

Respon a cada necessitat del mercat oferint una gamma de productes que inclou embalatge d'un sol ús, embalatge reutilitzable i embalatge de protecció.

Grup Lantero

Tecnicarton pertany al Grup Lantero, el qual té 28 plantes de fabricació que ofereixen al mercat la més àmplia gamma de material d'embalatge: cartró ondat, litografia, cartoncillo, embalatge reutilitzable de plàstic, embalatge flexible, amb fàbriques en 10 països d'Europa i Sudameríca. El Grup Lantero té 4 centres de disseny i un centre de R+D+i.

SCA Packaging

Sca Packaging participa en la Divisió Cartró del Grup Lantero, sent aquesta compañia la segona major productora del mercat europeu de paper per a embalatge, paper utilitzat per fabricar el cartró ondat. SCA Packaging empra a més de 23.500 persones en més de 300 plantes en 30 països.

Grup SCA

SCA és una companyia global de productes de consum i de paper que desenvolupa, produeix i comercialitza productes de cura personal, tisu, solucions d'embalatge i productes derivats de la fusta a tot el món. Les seves accions cotitzen en les borses d'Estocolm, Londres i en l'ADR (American Deopository Receipits) d'USA.