Rösler International GmbH - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Rösler International GmbH
Roma, 7 - Pol. Ind. Cova Solera
08191 Rubí (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑935885585  
🖷:  +34‑935883209
w:  www.rosler.com
Equips i sistemes per a tractaments de superfícies

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Rösler International GmbH

Quan es troben problemes amb la preparació i acabat de superfície, Rösler ofereix una total solució de procés!.

Els clients poden triar entre tres tecnologies de procés: acabat a vibració, granallado i rentat industrial, les quals ofereixen possibilitats il·limitades. A través d'extenses proves de procés, sempre troben la solució d'acabat adequada a les necessitats dels clients.

Això inclou, no només el desenvolupament d'un procés d'acabat específic, sinó també la selecció de l'equip adequat i dels seus consumibles.

Li lliuren la solució total per satisfer els seus requeriments d'acabat de superfície. L'èxit al mercat és la prova. No és casualitat que el desenvolupament innovador i els estàndards de qualitat hagin convertit a Rösler en líder mundial tecnològic del mercat en preparació i acabat de superfície.

És l'única companyia en el camp que opera amb centres de proves i demostracions al llarg del món. Això permet executar les proves sota les condicions de producció més aproximades a la realitat dels seus clients.

La qual cosa ofereix molts avantatges: estalvi de temps i diners per als seus clients, i alhora reben la millor solució de procés i productes disponible al mercat, a través del consell professional i proves de procés.

El Grup Rösler compta amb més de 1228 empleats al voltant del món, inclosos 802 a Alemanya. La seva cadena de distribució, proveeix a 14 sucursals i representants en més de 60 països. Malgrat la grandària, segueixen sent una empresa familiar amb la intenció de seguir sent-ho en el futur.

El seu programa de fabricació inclou:

· Acabat a Vibració
· Consumibles (abrasiu i compostos)
· Granallado, shotblasting, shot-peening
· Sistemes de pintura i conservació
· Rentat industrial
· Tecnologia mediambiental (reciclat d'aigua de procés i centrífugues d'alt rendiment per a tractament de l'aigua)

Rösler posseeix el certificat de qualitat ISO 9001:2000 per a la producció, comercialització, distribució i instal·lació de maquinària per al tractament de superfícies, i la comercialització dels seus consumibles.