Dinak, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Dinak, S.A.
Camiño do Laranxo, 19
36216 Vigo (Pontevedra) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑986452526  
🖷:  +34‑986452501
w:  www.dinakchimeneas.com
Fabricació de xemeneies modulars

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Dinak, S.A.

La companyia arrenca l'activitat l'any 1983, sent el primer fabricador espanyol de xemeneies modulars d'acer inoxidable.
Són especialistes en el disseny, la fabricació i la instal·lació de xemeneies modulars domèstiques i industrials, xemeneies autoportantes així com de sistemes generals de ventilació.

Dinak és especialista en aquest producte i, des del primer moment, entenen que han de tenir un producte tècnicament excel·lent, amb totes les garanties de qualitat i un servei que els distingeixi al mercat. Amb aquesta filosofia desenvolupen la seva posició com a líders en el marcat espanyol fins que, en 1993, comencen l'expansió internacional, amb la delegació de Lió, França. Van seguir després l'obertures de les delegacions d'Itàlia, Bèlgica, Alemanya, UK i Polònia.

Avui, l'empresa és una realitat internacional, present amb la seva pròpia organització en 7 països i amb activitat comercial en més de 24 mercats a través de col·laboradors