Cofan La Mancha, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Cofan La Mancha, S.A.
Av. la industria s/n
13610 Campo de Criptana (Ciudad Real) Espanya
☎:  +34‑926580370   +34‑926589007  
w:  www.cofan.es
Subministrament industrial, ferreteria i bricolatge

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Cofan La Mancha, S.A.

Cofan S.A. és una empresa amb més de 10 anys d'experiència en l'àmbit del subministrament industrial, la ferreteria i el bricolatge. Cofan està lligada a un grup d'empreses del sector industrial i d'automoció caracteritzades per la innovació i
la tecnologia en tots els seus àmbits empresarials.

El seu equip humà està caracteritzat per la seva àmplia formació multidisciplinària, per així garantir la màxima qualitat des del producte fins a totes les relacions comercials.

El seu projecte és formar part de cadascun dels seus clients, buscant la productivitat dels seus negocis i sobretot buscant la rendibilitat, proporcionant per a això qualitat, formació, col·laboració i programari.
L'oferta de productes que Cofan té des dels inicis ha crescut de manera exponencial (de 8.000 referències en 2001 fins a les més de 26.000 que la marca ofereix a dia d'avui), encara que tenia les mateixes seccions que en l'actualitat, ja que es continua amb un pla de millora i innovació que pretén oferir sempre un producte de primera.

La pràctica totalitat del producte Cofan està dissenyat dins del departament de disseny i enginyeria i fabricat des de les especificacions tècniques que la marca exigeix utilitzant una matèria primera de màxima qualitat.

En l'actualitat Cofan gaudeix d'uns 7.000 clients on els màxims valedors d'aquesta marca són els majoristes: subministraments industrials, ferreteries, centres de bricolatge, autoserveis... que han vist en ella la consolidació, qualitat i futur que convenç a l'usuari final, tant professional com de bricolatge.