Ionisos Ibérica - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Ionisos Ibérica
Rocinante, 50 - Pol. Ind. Tarancón Sur
16400 Tarancón (Cuenca) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑969320496  
w:  www.ionisos.com
Tractament de productes mitjançant electrons d'alta energia

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Ionisos Ibérica

IONISOS IBERICA és un centre de serveis especialitzat en el tractament de productes mitjançant electrons d'alta energia.

IONISOS IBERICA, S. a. és una empresa dedicada a l'activitat industrial d'esterilització de productes mèdics d'un sol ús, mitjançant la tecnologia de la ionització per electrons accelerats, així com altres aplicacions d'aquesta tecnologia a altres usos. Pretén pal·liar les manques existents al nostre país en el camp de l'esterilització industrial de productes mèdics, cosmètics, farmacèutics, de laboratori, etc., així com el desenvolupament de les aplicacions d'aquesta tecnologia en els sectors industrials i agroalimentaris.

Els exigents controls de qualitat que s'han imposat als productes industrials en el sector sanitari, en els quals Espanya ha experimentat un notable avanç per l'adequació de les seves normatives a les de la UE, requereixen uns processos tecnològics complexos i ambientalment innocus que garanteixin la seva absoluta esterilització.

Les exigències en la qualitat dels productes en el sector agroalimentari i la seva conservació, potencien el desenvolupament futur d'aquesta tecnologia en el camp de l'esterilització d'aliments.

El desenvolupament d'aquesta tecnologia en el camp industrial és ja un fet a nivell internacional en la reticulación de polímers, per a la seva aplicació a cables i tubs de plàstic, injecció de films, motlles, tractament de taps de suro, processos de producció de paper, etc.

La qualitat dels serveis oferts per IONISOS IBERICA, S. a. constitueix la seva posició més valuosa al mercat. Es considera la qualitat com l'objectiu més important a aconseguir i mantenir. Tota l'organització de IONISOS IBERICA està aplicada i participa directament en activitats de garantia de qualitat.