Valco Melton, S.L.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Valco Melton, S.L.U.
Pol. Ind. Agustinos, C/ G, D34
31160 Orcoyen (Navarra) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑948321585  
🖷:  +34‑948326584
w:  www.valcomelton.com
Fabricació d'equips per a aplicació d'adhesius

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Valco Melton, S.L.U.

Ofereix la més àmplia gamma d'equips d'hot melt i cua freda; vàlvules i aplicadors per a tot tipus d'aplicacions en una àmplia varietat de mercats. Innovació en control de qualitat.

Situada a Navarra, Valco Melton es dedica a la fabricació d'equips per a aplicació d'adhesiu. Anteriorment coneguda com Melton ,S.L., va ser adquirida en 2006 per Valco Cincinnati, Inc. Aquesta va ser la quarta incorporació de Valco Cincinnati a la seva divisió d'adhesiu.

En 2008, a partir de la fusió de les línies de negoci de Valco, Shure-Glue i Melton, Valco Melton passa a ser la divisió d'encolat i control de qualitat de Valco Cincinnati Inc.

Des de 1952 Valco Cincinnati Inc. s'ha adaptat ràpidament a les necessitats del mercat mitjançant innovadores solucions. Aquesta capacitat innovadora continua avui dia gràcies a les reeixides instal·lacions de Valco Melton i a la seva xarxa internacional de servei i suport.

La creació de sistemes electrònics de monitoratge i control de qualitat, així com duradors i forts llaços entre les tecnologies d'hot melt i cua freda ha estat crucial per a l'actual situació de prominència de Valco Melton en les indústries de l'envasament i empaquetat, conversió de paper, arts gràfiques i no-teixits.

Valco Melton ofereix la més extensa selecció d'equips d'aplicació d'hot melt i cua freda disponibles en un únic proveïdor. Les vàlvules i aplicadors cobreixen tot tipus de mètodes i necessitats d'aplicació. Els sistemes de detecció d'adhesiu, registre de color, lectors de codi UPC i detecció de finestres, demostren innovadores solucions relacionades amb el control de qualitat. A més dels adhesius, els equips de Valco Melton dispensen i controlen altres productes com a lubrificants, ingredients alimentaris, pintures/tintis, ceres i dissolvents. Els nostres productes serveixen a una varietat de mercats, inclosos la conversió de paper (canteado de llibres, contenidors, caixes, borses, sobres, cartoncillo, corrugado) i embalatge, sector d'alimentació, arts gràfiques, nonwovens, sector fusta, automoció i altres aplicacions industrials.

Amb la seu corporativa a Cincinnati (Ohio, EUA), seu europea a Navarra (Espanya), i plantes de producció a Cincinnati, Los Angeles, Navarra i Mittenwalde (Alemanya), Valco Melton comercialitza els seus productes per mitjà d'oficines directes i distribuïdors en més de 70 països a tot el món.