Galaica Importadora de Maquinaria, S.A. (Gaima) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Galaica Importadora de Maquinaria, S.A. (Gaima)
Estrada Coruña, 355 (Ramil)
27298 Lugo Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑982264219  
🖷:  +34‑982264482
w:  www.gaima.net
Distribució maquinària forestal i àrees verdes

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Galaica Importadora de Maquinaria, S.A. (Gaima)

Gaima és el distribuïdor oficial per a Espanya de la marca Partner des de fa mes de 30 anys. Va començar distribuint inicialment sol motosierras per al sector maderista professional i va ser incrementant la seva gamma i oferta a poc a poc i de la mà del Grup Electrolux. Avui la gamma Partner inclou pràcticament qualsevol màquina de jardí o forestal que demandi el mercat.

Gaima també es va encarregar de la distribució dels productes industrials PARTNER (PARTNER INDUSTRIAL PRODUCTS) fins que l'any 2002 el Grup Electrolux decideix distribuir-ho directament. Fins a aquesta data l'equip de Gaima i la seva xarxa de distribuïdors van aconseguir liderar any rere any el mercat de cortadoras radials a Espanya, aconseguint innombrables èxits i reconeixements per part del Grup Electrolux.

n l'any 1998 el Grup Electrolux encarrega a Gaima la distribució de la seva marca FLYMO.

L'any 2006 la divisió de productes per a exterior del Grup Electrolux pansa a denominar-se Grup Husqvarna.

La seu de Gaima es troba a la ciutat de Lugo, on estan els nostres orígens i des d'aquí distribuïm a tot el territori nacional a través d'una xarxa de mes de 800 distribuïdors.

L'any 2005 Gaima aconsegueix certificar-se amb AENOR en la norma de qualitat ISO 9001. En aquest mateix any comença a comercialitzar la marca M-Line (fabricada per MARUYAMA) que disposa de desbrozadores i cortasetos dotats de motors tecnològicament molt avançats. Així mateix inicia la distribució de SIMPLICITY, una marca americana de Tractors de jardí amb productes especialitzats en la cura d'àrees verdes.

L'any 2006 Gaima comença a operar al mercat Portuguès diverses línies de producte.