Federación Española de Empresarios e Industrias del Mueble (Federmueble) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Federación Española de Empresarios e Industrias del Mueble (Federmueble)
Recoletos, 13 1º Dcha
28001 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑915944404  
🖷:  +34‑915944464
w:  www.federmueble.org

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

La Federació Espanyola d'Empresaris i Indústries del Moble, FEDERMUEBLE, és l'organització estatal que aglutina a 22 associacions territorials i subsectoriales de la indústria espanyola del moble.

Creada en 1989 amb l'objectiu de defensar i recolzar els interessos dels empresaris del sector, la Federació va experimentar un impuls important de les seves activitats a partir de 1996, amb vista a evolucionar al mateix ritme que ho fan les circumstàncies que determinen a la indústria.

La finalitat última de FEDERMUEBLE, com a patronal del moble, és cobrir les necessitats de les empreses del sector a través d'una sèrie de serveis i activitats adequats i de qualitat.

FEDERMUEBLE actua com a representant de la indústria espanyola del moble abans de res tipus d'organismes públics i privats, la qual cosa l'erigeix en interlocutor vàlid davant entitats com a CEOE, Comunitats Autònomes, Unió Europea, Administracions Públiques, sindicats... Les respostes unificades resulten més eficaces que les individuals, i en un sector atomitzat com el del moble espanyol, transmetre de manera cohesionada els seus interessos i inquietuds resulta vital per obtenir respostes eficaces a les seves aspiracions.