Tork - Roba de taula

Tork

Serveis de taula: tovallons i estovalles

Fotografia de Serveis de taula
Amb la gamma de serveis de taula, Tork posa a disposició tovallons en blanc o en color, especials per a coberts o per a serveis de còctel, camins de taula o estovalles individuals. Tork disposa de la solució perfecta per a cada ocasió.

La tovallons són essencials per a l'hostaleria i poden adaptar-se a qualsevol ambient, ja sigui un esmorzar d'amics o un sopar formal. Les de color, suaus i absorbents, disposen d'una àmplia varietat de tons, d'acord amb la decoració de l'espai en qüestió. Mentre que les blanques solen ser l'opció més tradicional però també la més pràctica, ja que s'adapten a qualsevol entorn.

Quant als tovallons per a coberts, Tork disposa de dos models, Airlaid i LinStyle, d'aparença tèxtil i amb possibilitats de personalitzar-les amb el logo de l'empresa. Ofereixen un aspecte molt elegant i són còmodes per situar-les en les taules de les terrasses, on els cops d'aire solen jugar males passades.

Respecte als tovallons de còctel, Tork presenta una gamma que inclou des de tendències clàssiques fins a la inspiració més moderna. Es tracta d'un complement indispensable per a festes, esdeveniments o celebracions vàries.

Tork compta amb una línia de tovallons de màxima qualitat, semblades al lli. Les Premium Punta a Punta i Nexx Style tenen el doble de grossor si es comparen amb les de dues capes i, a més, el seu estampat “tauler d'escacs”, en les Nexx Style, les converteixen en tovallons exclusius. Mentre que les Premium Airlaid i LinStyle presenten un sofisticat aspecte, vestint la taula amb gran elegància.

En l'àmplia gamma de serveis de taula, Tork disposa de camins i estovalles, perfectes per reforçar la bona imatge de qualsevol local. Les estovalles individuals -que protegeixen les taules alhora que les decoren- es presenten en una àmplia gamma de colors i dissenys mentre que els camins de taula aporten als menjars un toc de distinció.

Tork proporciona tovallons per a diferents sectors: cuines, menjadors, cafeteries, restaurants, bars, etc. amb un gran nivell de qualitat i la garantia de ser una solució higiènica sostenible que utilitza els recursos naturals de forma intel·ligent.