Geze Iberia, S.R.L.U. - Tancaportes

Geze Boxer ISM-EFS

Cierrapuertas integrat: per a portes de dues fulles amb guia lliscant

Fotografia de Cierrapuertas integrat
La combinació de la regulació de la seqüència de tancament integrada amb el cierrapuertas de moviment lliure Boxer EFS fa possible la funció de lliure franqueig en la fulla activa i és especialment adequada per a projectes sense barreres arquitectòniques. La funció de lliure franqueig “Freeswing” s'activa amb l'obertura de la porta contra la força del ressort. Després es pot franquejar la porta sense esforç en l'adreça d'obertura i de tancament.

La guia lliscant GEZE Boxer ISM: per a fulles passives molt estretes

La guia lliscant Boxer ISM amb divisió asimètrica va ser especialment concebuda per a portes batents de dues fulles amb fulles passives molt estretes. La divisió asimètrica de la guia Boxer ISM així com la variant I-ISM amb retenció electromagnètica possibilita l'ús de la tecnologia Boxer ISM en portes d'un ample mínim de fins a 420 mm. La funcionalitat completa de la regulació de la seqüència de tancament està garantida, tan sols l'angle màxim d'obertura de la fulla passiva és alguna cosa menor.

Característiques del producte:

- Combinació amb Boxer EN 2-4, EN 3-6 i la variant de moviment lliure Boxer EFS EN 4

- Geze comercialitza la guia lliscant (I-)ISM en tres variants: com a model estàndard, com a model reduït per a portes molt petites amb distàncies entre les frontisses a partir de 1130 mm i com a guia asimètricament dividida per a fulles passives estretes a partir de 420 mm Distancia mínima entre les frontisses 1230 mm.