Iscar Ibérica, S.A. - Mandrí

Iscar Bayo T-Ream (ampliación)

Cabezas d'escariado intercanviables: de metall dur integral

Fotografia de Cabezas d'escariado intercanviables

Iscar amplia la seva línia Bayo T-Ream de caps d'escariado intercanviables de metall dur integral amb els següents productes:

- Grandàries Bayo T-Ream BN5 i BN9: donat l'excel·lent rendiment obtingut amb els caps d'escariado BN6, BN7 i BN8 i la creixent demanda del mercat, Iscar amplia aquesta línia amb diàmetres majors i menors.

Iscar presenta les grandàries BN5 i BN9 que disposen de l'exclusiu i patentat mecanisme de canvi ràpid de tipus baioneta.

Després d'aquesta aplicació, Iscar ofereix una solució completa per a aplicacions d'escariado general, utilitzant Bayo T-Ream en una gamma de diàmetres d'11.501 a 32.000 mm.

- Voladís efectiu 8xD-portaeines Bayo T-Ream: a causa de la forta demanda del mercat de portaeines Bayo T-Ream més llargs, Iscar ha decidit ampliar eines de longitud 8xD a la gamma estàndard.

- Caps Bayo T-Ream amb làmina de Cermet per a un major rendiment en acer: una de les últimes tendències en el tall de metall és utilitzar qualitats Cermet per l'escariado d'acer i fosa nodular.

Iscar presenta els caps Bayo T-Ream amb talls de tall en qualitat Cermet IC30N. Aquests caps estan dissenyats per realitzar un mecanitzat més suau i continu i per tant no estan recomanades per a forats interromputs.

Els caps Bayo T-Ream amb punta Cermet estan altament recomanades per als següents materials: acer no aliat, acer de baix aliatge, acer de fàcil mecanització, acer temperat i fosa nodular.

- Caps Bayo T-Ream amb recobriment DLC (Diamant) per a un major rendiment en aliatges d'alumini: Iscar ha afegit una qualitat semi estàndard, la RN01 un recobriment especial D.L.C. (Diamond like Carbon) per a caps d'escariado. Aquest recobriment permet un mecanitzat més ràpid i de major productivitat en l'escariado d'aliatges d'alumini, alhora que ofereix un acabat superficial fi i uniforme. Així mateix, manté una tolerància estreta durant un gran període de temps.

La qualitat rN01 està altament recomanada per als següents materials: aliatges d'alumini, llautó, bronze i altres materials no fèrrics (excepte aliatges de titani).

Iscar ara ofereix 3 qualitats diferents per a aliatges d'alumini: l'IC08 sense recobriment, per a velocitats i avanços relativament baixos. L'ANEU5 (PCD), per escariado a alta velocitat (casos especials). El RN01 (recobriment DLC), solució econòmica per l'escariado a alta velocitat (semi-estàndard).

El client pot triar la solució Iscar Bayo T-Ream més adequada a les seves necessitats.