Ceratizit Ibérica Herramientas de Precisión, S.L.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Ceratizit Ibérica Herramientas de Precisión, S.L.U.
C/ Forjadores, 11 Pque Emp Prado del Espino
28224 Boadilla Del Monte (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑913525473  
🖷:  +34‑13528536
w:  www.cuttingtools.ceratizit.com/es/es.html
Eines de tall per mecanitzat de metalls

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Ceratizit Ibérica Herramientas de Precisión, S.L.U.

WNT és l'especialista en subministrament d'eines per al mecanitzat dins el grup CERATIZIT, fabricador europeu d'eina de tall i barra de metall dur.

WNT posseeix una àmplia gamma de productes que concentra en un catàleg-tarifa amb més de 45.000 referències d'eina de tall i s'orienta al mercat europeu amb el mateix producte, preu i servei de lliurament el que li permet tenir concentrat en un centre logístic una alta rotació del producte (de 7.500 a 10.000 línies de comandes diàries) i una forta capacitat de negociació amb les empreses de paqueteria.

Totes aquestes característiques fan possible que el taller de mecanitzat tingui accés a 45.000 referències en un temps rècord; des de les 18:30 al matí següent, és a dir; el subministrament es fa durant la nit perquè l'endemà es pugui treballar amb l'eina. Això minimitza la planificació necessària i l'immobilitzat dels tallers de mecanitzat i unit a un grau de fiabilitat en el lliurament del 97 al 99% dóna tranquil·litat i confiança al personal encarregat de planificar els treballs del taller.

Un altre servei molt important on WNT contribueix a la millora de la productivitat dels seus clients és el d'assessoria tècnica en la correcta selecció d'eina. WNT posseeix a nivell europeu un sistema estàndard de selecció de personal de suport al client i de formació tècnica, inverteix molt temps i diners en això.

En la figura d'aprecia el circulo de serveis on entren els producte de WNT, tots els serveis són centrats en el client i pensats per millorar la seva productivitat.

WNT és un bon exemple de l'alta competència que existeix entre les empreses proveïdores d'eina de cort que al final es tradueix en un clar benefici per a les empreses del sector del mecanitzat.