Imcoinsa 1985, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Imcoinsa 1985, S.L.
Casimiro Astola, 20 - Pol. Ind. Astolabeitia Parc. 4C-1 - Ap. Correos 32
48220 Abadiño (Bizkaia) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑946810721  
🖷:  +34‑946200460
w:  www.imcoinsa.es
Maquinària i útils per a la construcció, indústria, fusta i alumini

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Imcoinsa 1985, S.L.

EMPRESA FAMILIAR PROFESSIONALITZADA
IMCOINSA va iniciar la seva activitat a Durango (Biscaia) al setembre de l'any 1.985, amb la finalitat de donar solucions a les necessitats que es produeixen en els sectors de la Construcció i el Subministrament Industrial.
Des de la seva creació, IMCOINSA ha mantenint un sòlid creixement cimentat en els valors del seu origen familiar, sent aquests un dels trets més valorats pels nostres Clients que reben:
Un tracte directe i personalitzat
Una resposta ràpida
El compliment de la paraula donada i dels compromisos adquirits

Enginyers i professionals desenvolupen els productes i màquines a subministrar, ampliant el seu catàleg en la mesura que el mercat demanda noves necessitats.
El respatller d'aquest equip de professionals converteix a IMCOINSA en una mica més que un subministrador d'equips per a la Indústria i la Construcció: Un veritable soci amb el qual explicar per trobar la solució més adequada a qualsevol necessitat, posant la seva professionalitat i àmplia experiència al servei dels Clients.

ALTA TECNOLOGIA I QUALITAT EN LA SEVA FABRICACIÓ
IMCOINSA s'esforça permanentment per confeccionar un catàleg de productes de molt alta qualitat, per a un mercat cada vegada més professionalitzat i necessitat de màquines i eines de garantia. Com a fabricador, IMCOINSA garanteix que tots els seus productes són d'alta qualitat i rendiment, comercialitzant els seus productes EXCLUSIVAMENT a través del Distribuïdor: Subministraments orientats a la Indústria, Construcció, Fusta, Automoció, Agrícola, el Sector Ferretero, Alquiladores i un llarg etc.

TERMINI DE LLIURAMENT
IMCOINSA lliurament generalment el material que li és sol·licitat de forma IMMEDIATA. Les comandes que no excedeixin de 20 Kgs. i es formulin abans de les 16:30 hores, es lliuren A casa DEL CLIENT L'endemà abans de les 14:00 hores a qualsevol capital de província o població situada a una distància màxima de 100 Km de la capital. Tot això és possible gràcies a la logística establerta a aquest efecte i a l'estoc permanent en el seu establiment.

ASSISTÈNCIA TÈCNICA
IMCOINSA disposa en les seves instal·lacions d'un Departament d'Assistència Tècnica, així com Serveis Oficials a les principals capitals i ciutats d'Espanya.