JKE Robotics, S.L. - Mordasses

MAE

Mordasses per a màquines eines: amb accionament pneumàtic i hidraúlico

Fotografia de Mordasses per a màquines eines
JKE Robotics disposa d'una àmplia gamma de mordasses i capçals per a fixació de peces en maquina eina per al seu posterior mecanitzat.

Les mordasses autocentrantes MAE s'usen de manera general en maquines amb l'objectiu d'amarrar les peces per poder mecanitzar-les.

L'impuls de la força d'estrenyi en la peça ve determinat per la pressió d'un pistó de doble actuació incorporat en la mordassa. El cilindre que comanda el pistó, pot encapsular-se dins del la maquina.

La transmissió de l'impuls, des de l'eix central a les arpes, ve determinat a través d'un plànol inclinat per assegurar la màxima rigidesa i precisió. La construcció del seient de plànol inclinat permet una guia de gran longitud. Els elements estan connectats per assegurar el moviment d'obertura / tanqui.

Els ajustos finals en la mordassa s'efectuen una vegada realitzat l'assembli, amb una subalimentación de pressió pneumàtica a través d'equipaments especials.

Els dispositius MAE estan equipats amb una protecció contra el filtraje de brutícia i amb entrades per a la seva pressurització.

Les connexions pneumàtiques estan situades en la part inferior del cilindre i lateralment en el cos de la mordassa.