SPIROL España - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
SPIROL España
Plantes 3 i 4, Gran Via de Carles III, 84
08028 Barcelona Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑932716428  
w:  www.SPIROL.es
Inserits metàl·lics per a plàstic

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
SPIROL España

SPIROL, líder mundial en elements de fixació del tipus engineered fasteners i maquinària per a la seva instal·lació, està present en 8 països d'Amèrica, Europa i Àsia. Ofereix un servei global amb suport local a un variat nombre d'indústries entre les quals destaquen l'automoció, aeroespacial, eines, maquinària, cosmètics i injecció de plàstic.

En els més de 60 anys d'existència ha adquirit el coneixement per donar solució a la majoria de necessitats d'assembli de peces. SPIROL ofereix un servei d'enginyeria gratuït encaminat a reduir costos i millorar la qualitat de les unions dels seus components. Col·labora amb els departaments d'enginyeria, R+D+i i producte dels seus clients en les etapes de disseny per obtenir el producte més fiable al menor cost possible.

La capacitat productiva de SPIROL cobreix una àmplia varietat de moderns processos de fabricació que inclouen tecnologia propietària de format per rolado en fred, estampat, premses múltiples, equips de cort làser, mecanitzat per control numèric i torns revòlver automàtics.