Rubi Group - Germans Boada, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Rubi Group - Germans Boada, S.A.
Av. Olimpiades, 89-91 - Pol. Ind. Can Rosès
08191 Rubí (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑936806500  
🖷:  +34‑936806501
w:  www.rubi.com
Fabricant

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Rubi Group - Germans Boada, S.A.

Germans Boada, S. a., RUBI, té els seus inicis en 1951 arran de la invenció pels germans Boada d'un tallador manual per a mosaic hidràulic. Aquesta nova eina va tenir una excel·lent acceptació, aconseguint el diploma d'honor i la medalla d'or en la primera exposició nacional d'invents celebrada a Barcelona en 1953.

La nova eina, batejada amb el nom de RUBI, va servir de pilar per desenvolupar una companyia que actualment dissenya, fabrica i distribueix maquinària i eines per a la construcció i especialment tot l'equip necessari per realitzar la correcta col·locació de la ceràmica i altres materials d'obra.

La continuada labor a nivell nacional i internacional de Germans Boada, S. a. al costat de la qualitat i prestacions de l'extensa gamma de productes RUBI, ha aconseguit un ferm posicionament en tots els mercats i l'acceptació entusiasta dels millors professionals dels cinc continents.

Amb l'objectiu de donar un servei més personalitzat i adaptar-se a les necessitats de cada mercat, Germans Boada, S. a. té en la seva organització, àrees d'actuació: internacional, i nacional, a més de comptar amb presència directa a Espanya, Portugal, Itàlia, França, Estats Units, Alemanya, Anglaterra i Mèxic. Aquesta organització permet satisfer als clients de més de 140 països amb total garantia d'èxit.

En aquest sentit per afavorir la internacionalització, Germans Boada, S. a. ja va adoptar l'Euro com a moneda principal des de l'1/1/1999.