Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ega Master, invitada por las Naciones Unidas a la Cumbre del Pacto Global

Ega Master, convidada per les Nacions Unides a la Cimera del Pacte Global

08/07/2010

8 juliol 2010

Les Nacions Unides van convidar Ega Master els passats dies 23, 24 i 25 de juny a participar en la Cimera del Pacte Global que se celebra cada 3 anys a Nova York.

Presidit pel secretari general Ban Ki-moon, el 'UN Global Compact Leaders Summit' de 2010 va ser la plataforma per a les organitzacions de convocar, col·laborar i comprometre's amb la construcció d'una nova era de la sostenibilitat, una era on els assumptes mediambientals, socials i de governabilitat (ASG) estan profundament integrats en el negoci basat tant en raons tant materials com ètiques. En la Cimera, els líders van abordar conjuntament les àrees prioritàries que són fonamentals per al lideratge corporatiu actual i essencial per a la transformació dels mercats sostenibles i la consecució d'objectius socials. Amb les assistència de més de 1.000 líders mundials, aquesta cimera triennal va ser un dels esdeveniments de l'ONU i de negocis de més rellevància.

La Cimera es va dividir en tres parts: Establint l'Agenda de la sostenibilitat, Liderant el Canvi i Aconseguint el Desenvolupament.

Les eines de Ega Màster són utilitzades per l'ONU en nombrosos dels seus programes internacionals en països com Haití, Txad, etc. Ega Màster va ser l'únic fabricant d'eina de mà en assistir a aquesta cimera.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    12/06/2024

  • Newsletter Ferretería

    05/06/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis