Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Mastergrip de Ega Master recibe el premio al Mejor Producto del Año 2007

Mastergrip de Ega Màster rep el premi al Millor Producte de l'Any 2007

15/06/2008

18 juny 2008

Ega Màster va rebre el passat 11 de juny el Premi al Millor Producte de l'any 2007 de la revista especialitzada IberFerr. El guardó es va atorgar a la clau per a tub Mastergrip. La cerimònia de lliurament va tenir lloc a l'hotel Ciutat de Vitòria de la capital basca, en un acte al qual van assistir el Viceconseller d'Indústria del Govern Basc, Iñaki Telletxea, el President del Sindicat d'Empresaris Alaveses SIGUI, Juan José Azurmendi, i el director de Ferroforma Angel Pereda entre d'altres personalitats.
La clau Mastergrip, que va ser presentada en la passada edició de Ferroforma, compta ja amb importants guardons, com el Premi a la Millor Idea a Eines atorgat pel 'Club d'Inventors Espanyols' i la Medalla obtinguda en el Saló Internacional de la Invenció i Innovació de París, Concours Lépine.
Imagen

Ega Master, empresa fabricant d'eina de mà per a ús industrial i professional, veu premiat de nou la seva ingent esforç inversor en R + D + i al qual dedica un percentatge molt superior al del sector, fins i tot a nivell Europeu. Com a conseqüència, només en els darrers anys, ha desenvolupat gairebé un centenar d'eines patentades que estan sent venudes en més de 140 països, el que l'ha conduït a situar-se en una posició de lideratge indiscutible del sector en el marc de la innovació i en el de la presència internacional.

Empreses o entitats relacionades

EGA Master, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    19/06/2024

  • Newsletter Ferretería

    12/06/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis