Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La llave Mastergrip de Ega Master gana el Premio Nacional del Club de Inventores

La clau Mastergrip de Ega Màster guanya el Premi Nacional del Club d'Inventors

16/03/2007

16 març 2007

L'empresa alabesa Ega Master SA . ha presentat oficialment al públic professional en la fira Ferroforma celebrada recentment a Bilbao la clau per a tub Mastergrip (mundialment patentada), que acaba de ser guardonada amb el Premi Nacional del Club d'Inventors.
La clau Mastergrip és la més recent i, possiblement, la més important de les idees i de les solucions desenvolupades en el departament de R+D+I d'Ega Master en el qual inverteix més del 8 per cent (7 vegades superior a la mitjana del sector), fruit de la qual cosa han sorgit més de 50 registres de la propietat industrial, patents, models, etc., convertint-se en l'empresa més guardonada en la seva especialitat a nivell mundial.
Aquest model de clau, per les seves inusitades prestacions, ha revolucionat només néixer el mercat de la distribució, havent estat ja homologada, entre moltes altres, per tres de les quatre grans cadenes de distribució americanes i també per les més importants europees i australianes.
La clau Mastergrip de Ega Màster es va presentar en Ferroforma
La clau Mastergrip de Ega Màster es va presentar en Ferroforma

Empreses o entitats relacionades

EGA Master, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    18/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRAIberfloraEurobrico

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis