Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una forma útil y sencilla de evitar la caída de herramientas en altura
Ega Master aprofita la seva presència en Sicur 2014 per presentar el seu nou sistema anticaídas d'eines

Una forma útil i senzilla d'evitar la caiguda d'eines en altura

David Muñoz05/03/2014

Ega Master, empresa espanyola dedicada al disseny i fabricació d'equips i eines de mà per a ús industrial, així com instruments de seguretat altament especialitzats, ha presentat amb èxit en Sicur 2014 el seu nou sistema anticaídas d'eines manuals  per a treballs en altura. El seu cap de Vendes, Andoni Larreategui, ens desvetlla els principals avantatges que aporta al mercat aquesta innovació.

A més dels seus tradicionals productes per al sector de la seguretat, entre els quals s'inclouen eines, en diferents aliatges, per a atmosferes explosives o entorns de reacció a l'acetilè, entre uns altres, Ega Master ha presentat en Sicur 2014, com a gran novetat, un sistema anticaídas d'eines manuals per a treballs en altura.

A través d'aquest sistema, l'operari pot escalar amb total seguretat amb les seves eines amarrades al cinturó i, una vegada que està en el lloc de treball, subjectar amb mosquetons aquestes mateixes eines, amb la flexibilitat suficient per poder maniobrar sense cap dificultat. El tensor li proporciona la llum, la distància suficient, per poder treballar i, si es rellisca l'eina, aquesta sempre quedarà en suspensió.

Equipo comercial d'Ega Master en Sicur 2014. Andoni Larreategui, cap de Vendes (primer per l'esquerra)

Equipo comercial d'Ega Master en Sicur 2014. Andoni Larreategui, cap de Vendes (primer per l'esquerra).

Amb aquesta solució, com reconeix Andoni Larreategui, cap de Vendes en Ega Master, “d'una banda, s'eviten accidents amb l'eina caiguda, que caurà (el que no sabem és quan) i per l'altre, s'eviten pèrdues de temps i esforços inútils al no haver de tornar a baixar l'operari per recuperar l'eina (hi ha vegades que ni es troba) i després tornar a pujar”.

Aquesta nova solució, que va ser presentada per primera vegada en Ferroforma, permet treballar amb tot tipus d'eines manuals i facilita diferents sistemes d'amarri en funció del pes de la pròpia eina.

El feedback que està rebent Ega Master amb aquest nou producte està sent molt positiu entre els professionals, que aprecien les millores en seguretat i eficiència cada vegada més.

Els que ja han vist una clara oportunitat en aquesta solució són els responsables de prevenció de riscos laborals que, encara que moltes vegades tenen localitzat el perill, no disposen de productes per atallar-los. Amb el nou sistema anticaídas d'eines d'Ega Master aquest quebradero de cap ja ho tenen solucionat.

És un producte que encaixa en tot tipus de treballs d'altura, des d'aerogeneradors a torres d'alta tensió, passant per operacions en bastides o sostres d'habitatges. En general, en tots els treballs verticals.

Stand d'Ega Master en Sicur 2014

Stand d'Ega Master en Sicur 2014.

Es comercialitza a través de la xarxa de distribució d'Ega Master, i des de la companyia, com per a la resta de productes, també es va a fer un treball de prescripció per donar a conèixer els seus avantatges entre els usuaris.

Respecte al balanç de Sicur 2014, Andoni Larreategui assenyala que al mercat ja es comença a albirar una mica d'optimisme: “Venim d'una situació de mercat molt complicada i el primer que hem de fer és acabar amb la ‘crisi de la por’. Per descomptat hi ha factors inequívocs d'una millorança lleu… però real. I de fet, aquesta edició de Sicur ha comptat amb nombrosos expositors, visitants i consultes. Cal pensar que les coses van a funcionar millor”.

Empreses o entitats relacionades

EGA Master, S.L.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    12/06/2024

  • Newsletter Ferretería

    05/06/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis