Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ega Master recibe un nuevo premio a su internacionalización

Ega Master rep un nou premi a la seva internacionalització

27/06/2013

28 de juny de 2013

El director general de Ega Master, Aner Garmendia, va rebre dijous passat 20 de juny de mans del president de l'Alt Comissionat del Govern per a la Marca Espanya, Carlos Espinosa dels Monteros, el Premi a la Internacionalització concedit per Crèdit i Caució, Expansió, el IE Business School i Iberinform.

Imagen

Aquests premis han comptat amb un prestigiós jurat, presidit per l'Alt Comissionat del Govern per a la Marca Espanya, Carlos Espinosa dels Monteros, i compost, entre uns altres, pel president del Consell Assessor d'Expansió, Manuel Conthe, el director d'Anàlisi Econòmica del IE Business School, Rafael Pampillón, el director general de Crèdit i Caució, Jacinto Iglesias, el director adjunt d'Expansió, Manuel del Pou, el director de la Càtedra de Cash Management del IE Business School, Francisco López, i el director de comerç exterior de Crèdit i Caució, Carlos Pobre.

Ega Master s'ha posicionat com un dels referents mundials en la concepció, disseny i fabricació d'equips i eines de mà d'alta qualitat per a ús industrial. En un entorn sectorial que ha registrat caigudes mitjanes de vendes del 50%, 2012 ha estat el seu any record de vendes. Amb una inversió en innovació del 7% de la facturació, cinc vegades per sobre del sector, Ega Master compta amb prop de 200 patents registrades, més de 17.000 referències i unes línies d'exportació a 150 països que suposen més del 80% de la seva producció, realitzant més del 45% de les seves vendes en mercats emergents.

Aquests, entre altres motius, han estat alguns dels mèrits dirimits pel jurat per atorgar a Ega Master a rebre tan prestigiós guardó.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    19/06/2024

  • Newsletter Ferretería

    12/06/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis