Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ega Mater expone en la feria Paris Air Show 2013

Ega Mater exposa en la fira Paris Air Xou 2013

13/06/2013

13 de juny de 2013

Ega Master exposa en Paris Air Xou 2013 en Li Bourget, França, del 17 al 23 de juny. És la major fira especialitzada de la indústria espacial, dirigida a les empreses del sector de defensa i seguretat militar.

Paris Air Xou 2013 compta amb 2.113 expositors internacionals, 151.000 visitants professionals i té una superfície d'exposició de 130.000 m², a més de 150 aeronaus que realitzen exhibicions de vol.

El nou sistema de control d'eines desenvolupat per Ega Master amb l'objectiu entre molts altres d'evitar el ‘oblit’ de les eines en llocs que poguessin ser d'alt risc, tals com l'interior de la turbina d'un avió o la recentment ampliada gamma d'instruments anti-explosió intrínsecament segurs amb certificació ATEX, imprescindibles per treballar en condicions de total seguretat en aquest tipus d'empreses seran sens dubte un focus de gran interès per als visitants d'aquesta important fira.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    12/06/2024

  • Newsletter Ferretería

    05/06/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis