Volt 2 - Feria de La Eficiencia Energética - Fira de Sabadell - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Volt 2 - Feria de La Eficiencia Energética - Fira de Sabadell
Tres Creus, 202
08203 Sabadell (Barcelona) Espanya
☎:  +34‑937486000  
w:  www.jornadavolt.cat
Fira de l'eficiència energètica

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Volt 2 - Feria de La Eficiencia Energética - Fira de Sabadell

Sabadell acollirà els propers 21 i 22 de Juny, la segona edició de VOLT sobre l'eficiència i l'estalvi energètic en pimes i comerç..

L'entorn econòmic de Sabadell i la seva àrea d'influència, està constituït per PIMES dels diferents sectors industrials, com el tèxtil, químic, metal·lúrgic, transformació de plàstics, ... així com el sector comercial d'alimentació, subministraments i automoció.

És precisament en aquests sectors on, encara havent incrementat la seva intensitat energètica, la seva eficiència no s'ha desenvolupat a un ritme necessari que permeti una optimització, a dia d'avui imprescindible. Els motius d'aquesta realitat són molts, però destacaríem:

L'existència de tarifes energètiques protegides i que no serien corresponents amb els preus reals als mercats energètics.
La falta d'informació alhora que de formació específica en aquests àmbits.
La pròpia grandària d'algunes empreses on no tenen clar les assignacions de funcions i a qui correspondria gestionar la millora en aquest àmbit d'actuació.
El no contemplar l'energia com una matèria primera de l'estructura empresarial.
La falta de recursos econòmics necessaris que permetin desenvolupar les inversions.
Tot aquest escenari, ha canviat substancialment en els últims anys com a conseqüència de la crisi econòmica i, pel constant increment de les tarifes energètiques (gas, electricitat i derivats del petroli).

Això fa que es vegin obligats a optimitzar els recursos, entre ells els energètics, per poder mantenir la seva competitivitat econòmica.

A més, cal afegir, que la gran majoria d'accions que s'emprenen donis de les administracions i departaments tant a nivell nacional com a europeu, apareixen molt dirigides a grans empreses multinacionals on la problemàtica i les necessitats reals de les pimes i els comerços, no es veuen totalment reflectides.

D'aquest anàlisi prèvia de les pimes, neix la segona edició de VOLT.

La inscripció és obligatòria i gratuïta a través del web de les jornades.

Espais disponibles per a expositors, consulti la web.

Consulti programa i informació detallada als diferents apartats de www.jornadavolt.cat