Tramasa - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Tramasa
Ctra. Antigua de Ajalvir, km 2,200, Nave 19 - Parque Empr. Pierre Curie
28806 Alcalá de Henares (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑918832569   +34‑918658957  
🖷:  +34‑918829755
w:  www.tramasa.net
Tractament d'aigua, Manteniment i Serveis Auxiliars

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Tramasa

Tramasa és una empresa dedicada de forma exclusiva a l'estudi de la més alta tecnologia quant a les diferents tècniques per al tractament de l'aigua. La seva alta especialització la col·loca en primera línia en els diferents sectors de la Indústria: Alimentació, Laboratoris Farmacèutics, Cosmètica, Bioquímica, Centre de Diálisis, Indústria en general, etc. En resum Tramasa, és una garantia en la potabilització d'aigües salobres, aigua de mar, i en l'obtenció d'aigua purificada.

Tramasa compta amb uns recursos humans amb la mes alta qualificació, i mes de 35 anys d'experiència treballant de forma exclusiva en l'enginyeria del sector. La dedicació d'incomptables hores d'estudi i resolució de problemes específics i de tipus general, ens han donat una experiència que, dirigida i aplicada de forma adequada, ha aconseguit uns resultats en els nostres equips de la mes alta qualitat, així com la garantia del nostre servei post-venda.

Tramasa compta amb un Departament d'Enginyeria, Laboratoris d'Anàlisis i Fabricació pròpia per a tots els equips que ofereix, adaptant-se sempre a les necessitats del client. Totes les Tasques d'Enginyeria es realitzen d'acord a la Norma ISO 9.001 per al disseny, desenvolupament, fabricació, producció, instal·lació, engegada, manteniment i marcat CE.

En Tramasa l'èxit de la nostra activitat es recolza en les següents consideracions:
- Estudi de les circumstàncies i necessitats de l'usuari, configurant la solució als seus requeriments, i no al revés.
- Aplicació de l'estat actual de la tecnologia, no només en la pròpia del procés, sinó també en les associades al mateix i que suposen una gran millora en les prestacions dels equips.
- Eficaç servei post-venda, proporcionant a l'usuari tota l'assistència tècnica que precisi, assegurant la disponibilitat de recanvis i consumibles, bé en actuacions puntuals, o en manteniment programat.

El CERTIFICAT ISO 9001 avala la qualitat de la nostra producció.