Serrat Trituradoras - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Serrat Trituradoras
Ctra. N-240, km. 149,3,
22310 Castejón del Puente (Huesca) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑974417830  
🖷:  +34‑974410059
w:  www.serrat.es
Fabricant de trituradores agrícoles, forestals, biomassa, jardineria industrial, obres públiques i aplicacions especials.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Serrat Trituradoras

SERRAT TRITURADORES és una companyia fundada en 1988 i dedicada a la fabricació de trituradores forestals, agrícoles, jardineria industrial i obres públiques. La seva àmplia gamma de productes els fa líders dins del sector de trituradores agrícoles i forestals.
La seva Enginyeria està dotada de sistemes CAD - CAM amb la possibilitat de personalitzar els productes fins a la unitat. El continu desenvolupament i estudi tecnològic del nostre departament de R+D asseguren a cada client una immillorable adaptació a les seves necessitats.
Acompanyant a la fabricació de trituradores, la companyia ofereix un servei Postvenda, Recanvis i Reparacions directe i personalitzat per a tots els seus clients i distribuïdors. Posseeixen una extensa xarxa de vendes a nivell nacional i europeu.
A SERRAT TRITURADORES es treballa amb les últimes tecnologies per personalitzar els productes que ofereixen als seus clients amb la fi que aquests obtinguin un alt grau de satisfacció. La seva voluntat de servei, atenció post-venda i extensió de garantia els configura com una empresa bolcada a satisfer als seus clients.