Sociedad Española de Montajes Industriales, S.A. - Grupo Semi - - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Sociedad Española de Montajes Industriales, S.A. - Grupo Semi -
Av. Manoteras, 6, 2ª Planta
28050 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑913089335  
🖷:  +34‑915218597
w:  www.semi.es
Projecte i execució de grans instal·lacions i construccions elèctriques i industrials, de transports, comunicacions i mediambientals

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Sociedad Española de Montajes Industriales, S.A. - Grupo Semi -

Creada en 1919, SEMI és una empresa de referència en el sector elèctric i industrial.

El desenvolupament i execució de projectes i obres de gran envergadura requereixen explicar, avui dia, amb la col·laboració d'empreses amb una forta integració vertical, capaces d'oferir tots els serveis i gestions necessàries. Una proposta global que parteixi de la concepció tècnica o model financer fins a l'engegada i manteniment posterior.

SEMI, gràcies als seus recursos d'enginyeria, construcció, relació amb fabricants, tant nacionals com a internacionals, és una empresa especialment preparada per coordinar i executar totes les activitats, la qual cosa li permet lliurar al client un producte final complet, conforme als més exigents estàndards de qualitat. Una capacitació que li ha convertit, a més, en un contractista EPC molt qualificat.

En l'actualitat, SEMI disposa de filials internacionals i que li permeten prestar servei a tots els nivells. Establerta a França, Alemanya, Itàlia, Polònia, Bulgària, el Marroc, Veneçuela, Panamà i Mèxic, disposa, a més, de col·laboradors en altres països com Portugal, Israel, Nigèria, o Brasil. Una implantació mundial que respon als plans d'internacionalització de l'empresa.