Fort Instalaciones Petroleras (FIP) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Fort Instalaciones Petroleras (FIP)
Logística 14
08150 Parets del Vallès (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑935735350  
w:  www.fort-instalaciones.com

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Fort Instalaciones Petroleras (FIP)

En 1917, Gabriel Mari Montañana, inquiet empresari valencià crea el seu primer taller de manufactures vinculades amb el metall. Va iniciar una aventura, que a través dels anys els seus descendents han continuat amb entusiasme i tenacitat.

En 1967 es constitueix l'empresa Vda. de Gabriel Mari Montañana, S. a., centre avui dia del grup d'empreses que treballen sota l'ensenya Practic, amb centres de producció a Meliana i Albuixec. El seu caràcter familiar i emprenedor, ha dotat al Grup d'una consistència i ètica que determinen una cultura empresarial basada en el servei al client com a compromís i al lideratge com a eina. Estar dotats de l'última tecnologia i una eficient infraestructura és la resposta a les necessitats creixents i complexes que requereixen ser referent, a nivell nacional i internacional, en els productes que es produeixen i comercialitzen sota la marca Practic. Seguretat, resistència, adaptabilitat, gamma i servei són qualitats que atresora, controla i exigeix l'empresa, des dels més rígids controls interns i externs. Els seus processos i productes vénen avalats pels més estrictes sistemes de certificació (ISO, marcat CE, IQNET, etc.) realitzat tant pels seus Departament de Qualitat com per Organismes Internacionals Independents (AENOR, LNE, AFITI, ISTITUTTO GIODARNO, etc.)