Iguzzini Illuminazione España, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Iguzzini Illuminazione España, S.A.
Av. la Generalitat, 168-170 Parc Activitats Econòmiques Can Sant Joan
08174 Sant Cugat del Vallès (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑935880034  
🖷:  +34‑3674
w:  www.iguzzini.es

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Iguzzini Illuminazione España, S.A.

iGuzzini illuminazione Espanya, S. a. es va constituir en 1988 com a filial d'iGuzzini illuminazione Itàlia i en l'actualitat se situa com una de les signatures més importants del mercat espanyol en il·luminació arquitectual.

L'organització nacional s'articula mitjançant un equip d'assessors luminotècnics que posen a la disposició dels prescriptores i de totes les persones interessades en la qualitat de la llum el Know-how adquirit en la proyectación luminotècnica, oferint assessorament, assistència tècnica i les solucions més adequades per a la il·luminació tant d'ambients interiors com a exteriors.
Oficines, instal·lacions comercials, museus, galeries, habitatges, jardins, parcs, espais urbans,... troben la seva millor il·luminació amb els productes dissenyats i produïts per iGuzzini.

La política de servei, fiabilitat de producte, assessorament professional i relació qualitat-preu han situat a iGuzzini Espanya com a punt de referència al mercat espanyol, confirmant-ho el fet de la participació en prestigioses realitzacions i el de subministrar productes a grans signatures com a Mànec, El Corte Inglés o Coronel Tapioca.

La seu central de la companyia se situa a Rubí, on conjuntament amb els serveis administratius i logístics es troba un àrea expositiva i de formació. El xou room no es limita a mostrar productes, sinó que el professional pot experimentar amb les seves possibilitats i efectes, simular instal·lacions o comprovar sistemes de llum biològic dinàmics com SIVRA que, simulant el comportament de la llum natural, contribueix a millorar l'eficiència i el benestar de les persones.

Una àmplia xarxa de delegacions repartides per tot l'estat i que compten amb equips propis d'assessorament i àmbits expositius faciliten la resposta i el servei gràcies a la proximitat als seus respectius mercats.