Galvan Sport, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Galvan Sport, S.L.
Pol. Ind. Oporto Naves, 1-2-3
47520 Castronuño (Valladolid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑983866333  
🖷:  +34‑983866196
w:  www.galvansport.com
Disseny, fabricació, instal·lació i manteniment d'instal·lacions esportives, parcs infantils i mobiliari urbà.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Galvan Sport, S.L.

GalvanSport és l'única empresa d'àmbit nacional fabricant de tota la gamma de solucions per a equipaments esportius, parcs infantils i mobiliari urbà. Això ens fa donar una solució d'equipament municipal global, i oferir una àmplia gamma de serveis a través dels nostres equips de professionals, per realitzar la fabricació, seguiment i manteniment de totes les nostres instal·lacions.

La qualitat dels nostres productes ve acreditada pels certificats ISO 9001 i de producte de tots els nostres equipaments, conforme a normativa europea (AENOR).

GalvanSport, al llarg de la seva història, s'ha caracteritzat per la seva estreta col·laboració amb Federacions, Esportistes, Entrenadors, Clubs i Tècnics esportius del més alt nivell. Aquesta relació amb els professionals de l'esport neix amb l'ànim de sensibilitzar-nos i identificar-nos al màxim amb l'usuari final dels nostres productes.

Com a empresa capdavantera, GalvanSport és la que més instal·lacions ha realitzat a Espanya des de la seva creació l'any 1972. Ha estat proveïdora oficial de la 2ª Copa del món de Gimnàstica Esportiva l'any 1977, Campionat del món de Gimnàstica Rítmica en 1985, Olimpíades de Barcelona '92, Campionat del món d'Atletisme a Grècia 1997, Final Four d'Hoquei patinis en Guimarãés Portugal 2002, Copa Davis (Sevilla 2003), a més de proveïdor de l'equipament esportiu de clubs de la talla del Reial Madrid C.F.