Comercial Cereijo, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Comercial Cereijo, S.A.
Ctra. N-VI, km 506,400
27003 Lugo Espanya
☎:  +34‑982215547   +34‑982213001  
🖷:  +34‑982202055
w:  www.comercialcereijo.com
Importador i distribuïdor de maquinària agrícola, ramadera, forestal i de jardineria.

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Comercial Cereijo, S.A.

La companyia va ser fundada fa més de 45 anys (pels germans Ángel i Manuel Cereijo Díaz), va iniciar les seves aventures comercialitzant motos, vehicles industrials, motosierras i tractors en la Ronda de la Muralla de Lugo, als peus mateix de la Muralla Romana, avui declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
En l'actualitat, ocupa una àmplia extensió de més de 20.000 m² en el km. 506,400 de la Nacional VI, a la mateixa ciutat de Lugo, on es troba el seu centre de gestió, recanvis, magatzems, amplis aparcaments i espais lliures per a la demostració de màquines.

Després d'estar més de quatre dècades al servei d'agricultors i ramaders, en Comercial Cereijo, S. a. una sola preocupació ocupa tot el seu temps i esforç, els seus clients. Trobar les solucions a la seva problemàtica actual, oferir-los l'assessorament professional i garantir-los el millor servei i assistència tècnica que puguin precisar.

Però això requereix de l'experiència acumulada, afany continu d'innovació i optimització de tots els recursos tècnics, econòmics i humans. Volen seguir acumulant dècades en el suport dels sectors: agrícola, forestal i ramader i per això continuen oferint-los les millors marques nacionals i internacionals, els seus recanvis i un servei tècnic altament qualificat.