Asociación Española de Parques y Jardines Públicos (AEPJP) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Asociación Española de Parques y Jardines Públicos (AEPJP)
Madrid, s/n Esquina a Del Río (Húmera)
28223 Pozuelo de Alarcón (Madrid) Espanya
☎:  +34‑917990394  
🖷:  +34‑917990362
w:  www.aepjp.es

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación

L'AEPJP és una associació sense ànim de lucre que es funda en 1973 i està formada per professionals de l'àmbit de la jardineria pública i privada, Ajuntaments, altres Institucions, Col·legis Professionals i Empreses del sector. El seu objectiu és promoure un millor coneixement i professionalització del sector de la jardineria pública, integrant a la societat en els diferents aspectes i problemàtica que caracteritzen el nostre paisatge verd urbà.

La història, trajectòria i notable repercussió de les activitats desenvolupades, i un nombre superior a 400 socis acrediten la seva condició com a referent i plataforma social que ostenta la representativitat dels espais verds públics urbans d'Espanya.

Amb la premissa de fomentar els avanços tècnics i la formació contínua dels seus associats, s'organitzen congressos i jornades tècniques, participant i col·laborant activament amb altres associacions d'àmbit nacional i internacional (cartes Iberoamericanes -(Riu, l'Havana, Guadalajara i Argentina)-, com a exemple del treball conjunt.

Les accions concretes s'impulsen i desenvolupen a través de comissions de treball especialitzades per matèries, estant formades per destacats professionals provinents de l'Administració i del sector empresarial.