Anzeve, Productos Siderúrgicos y de la Construcción, S.L.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Anzeve, Productos Siderúrgicos y de la Construcción, S.L.U.
Diego Marín Aguilera 4 - Parque Cientifico y Tecnológico de Leganés
28919 Leganés (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑916334553  
🖷:  +34‑1632204
w:  www.anzeve.com
Distribuïdor

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Anzeve, Productos Siderúrgicos y de la Construcción, S.L.U.

ANZEVE distribueix maquinària i eines d'alt nivell tecnològic per als sectors de construcció, obra pública, indústria, geotecnia i mineria. L'empresa està especialitzada en equipaments per a demolició, preparació de sòls i superfícies, cort de formigó, perforació, geotecnia i mineria, mesurament, reparació d'estructures i equips auxiliars d'obra.

Disposen d'equips de la més moderna tecnologia, que incrementen la productivitat i la rendibilitat de l'activitat de l'empresa alhora que milloren les condicions de treball. Ofereixen també un complet servei d'assistència tècnica, formació i engegada per solucionar qualsevol incidència del dia a dia.

L'empresa té la seva seu al Parc Científic i Tecnològic de Leganés, un espai empresarial destinat a afavorir la cultura de la innovació en l'empresa com a element de millora competitiva. En aquest Parc empresarial, Anzeve disposa d'uns mitjans logístics, tecnològics i d'investigació immillorables. A més, estan més vinculats amb la Universitat Carlos III, entitat amb la qual Anzeve col·labora en activitats d'investigació, formació i responsabilitat social corporativa.

ANZEVE ha obtingut les certificacions de qualitat ISO-9001 i ISO-14001, que garanteixen que tots els procediments es troben estandarditzats i compleixen amb les pautes corresponents.