Quesería Ganadera, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Quesería Ganadera, S.L.
Pol. Chaca del Hambre, Parcela 71-C
10190 Casar de Cáceres (Cáceres) Espanya
☎:  +34‑927291991  
🖷:  +34‑927291992
w:  www.queseriaganadera.es

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Quesería Ganadera, S.L.

Quesería Ramadera és la primera indústria formada per ramaders que elaboren la genuïna Coca del Casar, amb certificat del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Protegida (DOP).

Neix en 2005 vinculada als ramaders de sempre, ara associats industrialment, però garantint un producte on tradició i tecnologia són compatibles. D'una banda no perd el caràcter natural i artesanal d'antany i per un altre la recerca tecnològica làctica contribueix i garanteix les més escrupoloses normes de salut i higiene.

La Coca del Casar és un formatge elaborat exclusivament amb llet crua seleccionada d'ovelles merinas i entrefinas, que unida a la sal, el quall vegetal (Cynara cardunculus), madura durant almenys 60 dies en determinades condicions de temperatura i humitat. El resultat, el seu original aspecte atortado, com les coques de farina, per la falta de consistència de la seva escorça semidura, per aquest motiu els ramaders d'antany ho consideraven formatges defectuosos. Curiosament avui aquesta particularitat unida al seu original sabor i cremosidad, la converteixen en un dels millors formatges d'Espanya, admirat i imitat a tot el món.

Una més de les delícies gastronòmiques amb que l'ecosistema de la devesa mediterrània premia als ramaders i als extremenys, per haver acaronat i contribuït a mantenir l'equilibri natural per al gaudi dels paladars més exigents.


Coneixem el producte des del principi. Les nostres selectes ovelles pastorean aprofitant les nutritives pastures d'un ecosistema únic: la prada i el bosc mediterrani de la devesa. El pastor i la seva ramaderia has contribuït tradicionalment a l'equilibri ecològic i al manteniment de l'ecosistema, de la seva flora i la seva fauna.

Com resultat el ramader obté una llet d'altíssima qualitat que automàticament es distribueix a Quesería Ramadera per a l'elaboració de la Coca del Casar i així garantir el seu trazabilidad de principi a fi.