Comercial Montsec, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Comercial Montsec, S.A.
Severo Ochoa, 36. Pol. Ind. Font del Radium
08403 Granollers (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑938498799  
🖷:  +34‑938498332
w:  www.comercialmontsec.com
Fabricant de productes làctics frescs

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Comercial Montsec, S.A.

Comercial Montsec és una empresa especialitzada en la fabricació de productes làctics frescs que també actua com a distribuïdor d'una àmplia gamma de més de 400 referències de productes destinats als professionals de la pastisseria, l'hostaleria, la gelateria, la restauració i caterings.
Disposem de distribució pròpia a les províncies de Barcelona i Madrid, i comptem amb una gran xarxa de distribuïdors en la resta de territori nacional. En ser ambdues distribucions especialitzades en productes làctics frescs, garantim la cadena del fred, des de la fabricació fins al consumidor final. Juntament amb tots els nostres distribuïdors i col·laboradors garantim una atenció personalitzada i professional a tots els nostres clients, així com un servei de repartiment diari 24/48h.
A més, disposem de laboratori propi de control de qualitat, la qual cosa ens permet garantir les millors condicions microbiològiques i organolépticas dels nostres productes. Finalment, destacar que nostres majors activitats són els contractes com co-packers d'empreses de gran importància en el sector i la creació de productes a mesura per així poder oferir als nostres clients industrials un producte ajustat a les seves necessitats. Els nostres tècnics assessors presten la seva ajuda i visió professional a tots els projectes.

Delegació a Madrid: Bafra
Juan de la Cierva 2, nau 16 - Pol. Ind. Rompecubas
28340 VALDEMORO (Madrid)
Telèfon 91 809 41 55